+32 (0)3 231 13 13 info@dn-travel.be

Groepsreizen

Een begeleide rondreis doorheen

Reizen , en zeker groepsreizen, is op dit moment moeilijk. Het COVID19 virus heeft de wereld in zijn macht en nu heeft onze gezondheid absolute prioriteit. De wereld en wij zijn in lockdown en dat zorgt al eens voor de nodige frustraties. Mis jij het reizen ook zo ? Ik ook .
Daarom bieden wij wat reisinspiratie om bij weg te dromen en hoe je, voorlopig, de wereld naar je eigen woonkamer kan brengen.

We mogen niet reizen maar wel dromen. Wat wil je nog zien? Welke landen, steden, ervaringen staan nog op jouw to do list? Maak je eigen travel bucketlist op en doe al wat opzoekwerk of lees een boek hierover.
Stuur je bucketlist door en ik bezorg je al enkele tips om er dan ‘binnenkort’ jouw droomreis van te maken.

Mis je ook zo de geuren en kleuren van de marktjes en het eten in het buitenland? Kook jezelf op reis tijdens deze lockdown(s).
Doe alvast inspiratie op : www.24kitchen.nl

Neem ook even een kijkje op www.dn-travelcollection.be waar je allerhande leuke reisspulletjes en lekkere wijntjes en olijfolie vindt.

Tot snel!

5 – daagse wijnreis doorheen verrassend Catalonië

5 – daagse wijnreis doorheen verrassend Catalonië

5 - daagse wijnreis doorheen verrassend Catalonië Gedurende deze 5 dagen neemt Dorine u mee naar de mooiste, nog onbekende plaatsen van de Spaanse regio Catalonië. Er wordt gevlogen op Barcelona en vandaaruit begint de ontdekkingstocht doorheen Catalonië. Wist u...