+32 (0)3 231 13 13 info@dn-travel.be

"I haven't been everywhere but it's on my list"

- Susan Sontag
Inspireer mijAfspraak maken

Foto’s Marleen Boon

Jouw manier om de wereld te ontmoeten.

Bij Dn travel and Events gaat het om persoonlijk advies in de voorbereiding van je reis.
De ideale vakantie ziet er voor iedereen anders uit. Net daarom werk ik met al mijn passie en expertise uw reis op maat uit.

Ik wil dat u zorgeloos op reis vertrekt. Daarom neem ik graag de organisatie en voorbereidingen over.
We beginnen met een wit blad en met jouw feedback creëren wij een eigen op maat gemaakt reisscenario.

Gaat u voor het avontuurlijke, wat meer luxe,een rondreis…..wij stippelen dit uit naar jouw voorkeuren en desiderata.

Het resultaat van dit alles? Een zorgeloze, op maat gemaakt vakantie!

U reist, wij zorgen voor de herinneringen.

Doe mee met onze vintage autorally’s

Dn Travel and Events beschikt over een uitgebreid aanbod aan toeristische roadtrips en autozoektochten. Deze zijn door ons samengesteld en goedgekeurd.

Voor het goede verloop van uw trip voorzien wij een goed uitgewerkt roadbook. Hierin staat de te volgen weg duidelijk beschreven alsook informatie over de bezienswaardigheden onderweg en de vragen van de zoektocht. Zo kan u ten volle genieten van de prachtige natuur, de geschiedenis, de kunst en de vele activiteiten in de omgeving van het hotel.

De autozoektochten kan je met je eigen wagen rijden of met een leuke oldtimer. In dat geval staat deze te pronken bij aankomst in het hotel.

Wenst u niet zelf te rijden? Dan hebben wij een Vip minivan met chauffeur gids die rondrijdt in België en buitenland.

Onze verhalen

Waar naartoe? Wales!

Waar naartoe? Wales!

Wales, een bestemming waar iedereen zich kan uitleven en waar je op elke plek verrast wordt. Of je nu een rustige wandeling wil maken in de mooie natuur of op zoek bent naar avontuur, in Wales ben je op de juiste plek. Black Rock Sands Dit uitgestrekte strand is niet...

Come on Eileen

Come on Eileen

Hey! Mijn naam is Eileen en ik doe niets liever dan de wereld afreizen. Ik hou van nieuwe plekken ontdekken, mooie zonsondergangen, pretparken, lekker eten en alles wat een bepaalde plaats uniek maakt. In samenwerking met Dn Travel and Events zal ik een blog bijhouden...

Wie zijn wij?

Ik ben Dorine van Dn Travel and Events, een reisbureau gelegen in hartje Antwerpen. Dankzij mijn passie voor reizen en andere culturen heb ik door de jaren heen heel wat reiservaring en kennis opgedaan. Dit helpt mij bij het ontwerpen van uw droomreis.

Door het regelmatig bijwonen van workshops en prospectiereizen beschik ik over een uitgebreid netwerk in de toeristische sector over de hele wereld.Dankzij deze contacten kan ik u de beste service en prijzen garanderen. Ik kies daarnaast voor een persoonlijke en professionele aanpak en sta u bij voor, tijdens en na uw reis!

Ik wil graag jouw reisontwerper worden en je laten genieten van jouw persoonlijk vakantieparadijs ver van platgetreden paden.
Ruil het dagelijkse leven in voor een zen gevoel bij een schitterende ondergaande zon of een trektocht door het amazonewoud.

Reizen is ontmoeten, onthaasten, ontdekken, is intens beleven.
Voor dit gevoel wil ik graag zorgen op jouw manier en tempo.
Laat ons snel kennismaken!

Dorine

Dorine Naeye

Steun je lokale reiskantoor

Geef een origineel cadeau aan iemand die van reizen houdt: een weekend naar een leuke stad, een wijnreis naar Spanje, een bon voor een heerlijke strandvakantie, … ?

Vertel ons de gelegenheid en wij sturen je een mooie tegoedbon die je cadeau kan geven aan je vrienden, partner, familie, … .

Hoe gebruik je deze cadeaubon?
Deze kan gebruikt worden voor een vlucht, accommodatie, activiteiten, … . Niet cumuleerbaar met andere kortingen en niet omwisselbaar in contanten.

Wil je graag een cadeaubon kopen of jouw cadeaubon gebruiken om een onvergetelijke ervaring te boeken?